• Soğuk Hava Deposu Yaptırmak

    Soğuk Hava Deposu Yaptırmak  İçin Neye İhtiyacınız Var?
     
    Soğuk hava depoları, gıda endüstrisinin , tarımın ve ayarlanan sıcaklıklarda depolamayı içeren herhangi bir endüstrinin hayati bir bileşenidir . Gıdanın tüketicilere güvenli bir şekilde taşınmasına izin verir, arzı dengeleyerek piyasa fiyat dalgalanmalarını önlemeye yardımcı olur ve işletmelerin, aksi takdirde büyük miktarlarda stoklarını kaybedecek şekilde gelişmesini mümkün kılar.
     
    Bir soğuk hava deposu , iç sıcaklığı dar sınırlar içinde tutabilmeli, aynı zamanda tam işlevsel bir depo olarak işlev görmeli, malları genellikle kamyonlarla alır, işleyebilir ve dağıtır.
     
    Bu gereksinim kombinasyonu, soğuk hava deposunu her işletme için karmaşık ve zorlu bir kurulum haline getirir - ancak KESKİNSO Soğutmanın  size yardımcı olması bir zorunluktur! Bizi 0216 311 46 57  numaralı telefondan veya info@keskinso.com adresinden bize bir mesaj gönderin !
     
    Soğuk Hava Deposu Nedir?
    Soğuk hava deposu, orada depolanan malları korumak için düşük bir sıcaklıkta tutulan bir depo veya bir deponun bölümüdür. Soğuk odaya benzer şekilde çalışan , ancak çok daha büyük ölçekte bir soğuk hava deposu, bir işletmenin çok büyük miktarlarda sıcaklığa duyarlı mal depolamasına ve kaliteden ödün vermeden toplu teslimat ve dağıtım gibi karmaşık lojistik işlemleri yönetmesine olanak tanır. sağlanan depolama miktarı veya depolanabilecek mal miktarı.
     
    Bunu, baştan sona iyi kalitede yalıtım sağlayarak ve sıcaklığı optimum seviyede tutmak için endüstriyel soğutma sistemlerini kullanarak yaparlar, endüstriyel yalıtımlı kapılar ise depo iç kısmının mümkün olduğunca kısa ve seyrek olarak dış koşullara maruz kalmasını sağlar. .
     
    Bir soğuk hava deposu, depolanan malların tedarikçileri ile onlar için pazar arasında en uygun şekilde konumlandırılabilir ve müşterilerinizin, soğuk hava deposu dışında harcanan zamanı mümkün olduğunca azaltarak piyasadaki en taze, en iyi korunmuş gıdanın tadını çıkarmasını sağlar. .
     
    Alternatif olarak, malları soğuk hava deposu tarafından sağlananla aynı düşük sıcaklıkta taşımak için sıcaklık kontrollü nakliye hizmetlerini kullanabilir ve depolanan ürünleriniz için her zaman eşit bir sıcaklık sağlayabilirsiniz.
     
    Neden Soğuk Hava Deposuna İhtiyacınız Var?
    Soğuk hava depoları, gıda maddeleri gibi sıcaklığa duyarlı ürünlerin uygun şekilde depolanması ve tüketicilere mümkün olan en iyi kalitede dağıtılabilmeleri için çok önemlidir. De dahil olmak üzere endüstrilerde yiyecek ve içecek , tarım, eczacılık ve imalat, mal büyük miktarlarda bozulmasını önlemek için, özellikle sıcaklıklarda depolama alanı gerektirebilir ve bu durum söz konusu olduğunda, bir soğuk hava depo çözümdür.
     
    Soğuk Hava Deposu Oluşturmak İçin Neye İhtiyacınız Var?
    Bir soğuk hava deposu, esasen büyük bir soğuk odadır ve bir deponun normal rollerini yerine getirirken sıcaklık, hijyen, güvenlik ve kalite için tutarlı standartları karşılayabilmektedir - sevkiyatları kabul etmek, navlunu paketlemek ve koordineli lojistik operasyonlara yardımcı olmak. Depoyu soğutan endüstriyel soğutma sisteminden, yoğun bir depo olarak çalışırken serin tutan izolasyon ve ısı yalıtımlı kapılara kadar, bir soğuk hava deposunun hayati bileşenleri KESKİNSO SOğutmadan  temin edilebilir - bugün bize 0216 311 46 57  veya iletişim formumuzla iletişime geçin ! Merkez ofisimizdeki uzmanlar ihtiyaçlarınız için ideal soğuk hava deposu çözümünü bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacak ve size tavsiyelerde bulunabilecek veya aklınıza takılan her türlü soruyu yanıtlayacaktır.
     
    Soğuk hava deposu oluştururken hatırlanması gereken en önemli şeyler şunlardır:
     
    Depolama alanı
    Bir soğuk hava deposunu soğuk odadan ayıran ilk şey depolama alanıdır: çok fazla. Bir soğuk hava deposu, depo çalışmasının yarattığı faaliyet düzeyiyle başa çıkabilecek olanaklara sahip geniş bir alandır: Soğuk hava deponuzun çalışmak için çalışanları, kaldırma ve taşıma ekipmanlarını ve hatta yük kamyonlarını barındırabilmesi gerekir. mümkün olduğu kadar verimli bir şekilde, ancak enerji maliyetlerini düşük ve verimliliği yüksek tutmak için bu özelliklerin ısı yalıtımı açısından optimize edilmesi gerekecektir. Bugün soğuk depolama için deponuzu optimize etme konusunda KESKİNSO  ekibiyle konuşun - size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.
     
    Endüstriyel Soğutma Sistemi
    Bir soğuk hava deposunun devasa içini soğutmak için güçlü bir soğutma sistemine ihtiyacınız olacak. KESKİNSO Soğutma tarafından sunulan endüstriyel soğutma sistemleri, soğuk hava deponuzun doğru sıcaklıkta kalmasını sağlamanın bir yoludur, çünkü bu sağlam, güçlü soğutucular sıcaklığı gerekli seviyeye düşürebilir ve koşulları koruyarak güvenilir, tamamen depo boyunca tutarlı depolama sıcaklığı.soğuk oda servisi ve soğuk hava deposu servisi 
     
    İzolasyon
    Yalıtım olmazsa, soğuk hava deponuz çevredeki alan için bir soğutucu haline gelir ve ısı hızla içeri girerek endüstriyel soğutma ünitenizi fazla çalıştırır ve depoda tutulan tüm ısıya duyarlı malları bozar. İzolasyonsuz bir soğuk oda çalıştırmaya çalışmazsınız, öyleyse bir depo neden farklı olsun?
     
    KESKİNSO SOğutmadan  temin edilebilen soğuk hava deposu yalıtımı, duvar yalıtımı, yalıtımlı kapılar ve yalıtımlı döşemeyi içerir ve üçü de yerinde olduğunda, deponuzun yalıtımında ısının girmesine ve sorunlara neden olabilecek zayıf noktaların olmadığından emin olabilirsiniz !
     
    Isı Yalıtımlı Kapılar
    Isı yalıtımlı kapılar , bir soğuk hava deposunun en önemli özelliklerinden biridir. Konveksiyon akımlarının oluşmasını, iletim ve radyasyon oluşmasını önleyen ısı yalıtımlı bir depo kapısı, kullanım sırasında gereksiz hava akışını veya havaya karışmayı önleyebilme, hızlı bir şekilde açılıp kapanma avantajına da sahiptir. yoğun trafik koşullarında bile deponun içini serin tutmaya yardımcı olan hava. Soğuk hava deponuz ne kadar meşgul olursa olsun, soğuk kalmasına yardımcı olmak için KESKİNSO nun ısı yalıtımlı kapılarına güvenebilirsiniz!
     
    Isı Yalıtımlı Duvarlar
    KESKİNSO yalıtımlı duvar panelleri, ısının soğuk hava depolarının duvarlarından içeri sızmasını önlemeye yardımcı olur ve iletim, konveksiyon ve radyasyona karşı koruma sağlar.
     
    Konveksiyon genellikle soğuk oda bütünlüğü için en büyük tehlike olarak kabul edilirken, sıcak havayı içeride dolaştırabilir ve genel sıcaklığı çok etkili bir şekilde artırabilirken, depo duvarlarında iletim ve radyasyon da eşit derecede tehlikelidir, çünkü güneşin veya çevresindeki duvarları ısıtın, büyük miktarda ısı iletimi ve yayılmasına izin verin.
     
    KESKİNSO Soğutmadan temin edilebilen duvar yalıtımı, uzman ekiplerimiz tarafından kurulabilir ve soğuk hava deponuz için benzersiz yalıtım sağlar, enerji verimliliğinizi artırır, soğuk hava deponuzun işletme maliyetlerini düşürür ve depolanan tüm ürünlerinizde mükemmel kaliteyi garanti etmenize yardımcı olur!
     
    Isı Yalıtımlı Döşeme
    Soğuk odalar veya bir soğuk hava deposu yalıtımının bir kısmı, alanı yalıtırken genellikle göz ardı edilen bir kısım zemindir. Kelimenin tam anlamıyla, uyarıların altında, genellikle güçlü temellere bağlanan sağlam bir zeminin yeterince yalıtım görevi göreceği ve çok fazla soğuk veya çok fazla ısı iletmeyeceği varsayılır. Ne yazık ki, durum böyle değil ve soğuk hava batıyor ve Isı yükseldiğinde, zeminin de, eğer uygun şekilde yalıtılmamışsa, diğer alanlarda olduğu gibi, ısının soğuk odaya girmesine neden olma olasılığı yüksektir - bu nedenle, soğuk hava deponuzu donatırken her zaman buna dikkat etmelisiniz!
     
    KESKİNSO Soğuk Hava Deposu Oluşturmak İçin Gereken Her Şeyi Sağlayabilir mi?
    KESKİNSO soğutma endüstriyel soğutma sistemlerinden yalıtımlı duvar panellerine, ısı yalıtımlı endüstriyel kapılara ve daha fazlasına kadar bir soğuk hava deposu oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlayabilir.
     
    Sizin için neler yapabileceğimizi öğrenmek için bugün bizimle iletişime geçin!
     
    Soğuk Hava Depoları ve Endüstriyel Soğutma Sistemleri için Bugün KESKİNSO ile İletişime Geçin!
    Soğuk hava depoları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz veya soğuk hava deposu alanında KESKİNSO nun sizler için neler yapabileceği hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz merkez ofisimizdeki uzmanlarımızla istediğiniz zaman arayarak iletişime geçebilirsiniz. telefon numarası, 0216 311 46 57 veya bu sitedeki çevrimiçi iletişim formumuz üzerinden bize bir mesaj göndererek .
     
    KESKİNSO daki personel, ister tam donanımlı bir soğuk hava deposu , ister endüstriyel bir soğuk oda veya ister endüstriyel bir soğuk hava deposu gibi tek bir soğuk depolamaya ihtiyacınız olsun, müşterilerini ihtiyaçları için ideal soğuk hava deposu çözümüne bağlama konusunda onlarca yıllık deneyime sahiptir. soğutma sistemi veya yalıtımlı kapı, ihtiyacınız olan çözüme sahip olmak için KESKİNSO ya güvenebilirsiniz.
     
    Uzman ekibimiz, aklınıza takılan her türlü sorunuza yanıt vermekten veya gereksinimlerinize en uygun soğuk hava deposu çözümünü bulmak için ihtiyaç duyduğunuz her türlü tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyacaktır ve bunu sağlamak için gereken her yerde teklif ve siparişleri işleyebilir İşletmeniz, ürünleriniz ve müşterileriniz için optimum soğuk hava deposu çözümüne ulaşırsınız!
     

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı