• Soğuk Oda Başarıya Kapı Açmak

    Soğuk Oda Başarıya Kapı Açmak

     

    Soğuk odalardan temiz odalara, ofislere ve fabrika binalarına kadar sandviç panellere kolayca takılabilen geniş bir kapı yelpazesi sunabiliriz. Size mevcut birçok seçenek hakkında fikir verecek yalıtımlı kapılar hakkındaki tanıtım sayfamızı okumak için buraya tıklayın .

     

    Soğuk Hava Depo Odası Kapısı

     

    Bugünkü yazının konusu olan soğuk odalar söz konusu olduğunda, ihtiyaç duyulan kapılar, bir fabrika veya depo içindeki soğutulmuş veya donmuş bir depo odası veya bir gıda hazırlama tesisi olabilir. Önde gelen bir soğuk oda tedarikçisi olarak, müşterinin aklındaki boyut ve uygulamadan bağımsız olarak, etkili, sıcaklık kontrollü bir depolama tesisi inşa etmek için ne gerektiğini bilmeliyiz. Soğuk oda kapıları buna güzel bir örnektir.

     

    Soğuk bir odanın tasarımında ve inşasında, ne tür bir kapının kurulacağına karar vermeden önce birkaç kriter belirlemeniz gerekir. Kapılar menteşeli mi Süürgülümü ? Ne kalınlıkta olmalılar? Soğuk odada ne kadar nem olması muhtemeldir? Odadaki sıcaklık kontrol aralığı pozitif mi yoksa negatif mi olacak?

     

    Soğuk Oda Kapı Seçenekleri

    Birçok soğuk odaya uyan standart kapı tipi, kapı kolları ile menteşelidir. 2 tip sunabiliriz - PFD (pozitif sıcaklıklar için) ve PDD tipi (negatif sıcaklıklar için) ve her ikisi de farklı kalınlıklarda. Her iki tip de, her iki tarafı lake çelik plakalı yarı binili kapılardır, ancak müşteri tercih ederse paslanmaz çelik sunabiliriz. Düşük doğrusal genleşme katsayısı ve düşük ısı iletkenliği ile neme ve korozyona dayanıklıdırlar.

     

     

     

    Bu nedenle özellikle gıda işleme endüstrisinde (et, balık, peynir, süt ürünleri vb.) Popülerdirler. Montajı kolay, kullanımı kolay ve bakım gerektirmeyen müşterilerimiz bu tip soğuk oda kapılarını taktıktan sonra başka hiçbir yerde kapı alışverişine gitmediklerini görmekteyiz .

     

    Faaliyet alanınız gıda işleme sektöründe değilse, ancak inşa etmeniz veya bakımını yapmanız gereken soğutmalı tesisleriniz varsa, yalıtımlı kapı serimizin diğer bölümleri ihtiyaçlarınızı çok iyi karşılayabilir. Flip-flap kapılardan ofis ve fabrika kapılarına, sürgülü kapılar (hem hafif hem de ağır), hızlı makaralı ve yangına dayanıklı kapılara kadar size sadece birinci sınıf kaliteli bir ürün değil, aynı zamanda doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacak uzun yıllara dayanan uzmanlık sunabiliriz.

     

    Ana kapılar sayfamızı görüntüleyin ve oradan gelen bağlantılar sizi istediğiniz kapı tipine götürmelidir. Aradığınız şeyi bulamazsanız veya hangi kapı tipine ihtiyacınız olduğundan emin değilseniz, her zaman kapı galerimizi ziyaret edebilir veya herhangi bir zorunluluk olmadan görüşmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Zaman kazanmak için ihtiyaçlarınızın ayrıntılarını yanınızda bulundurun, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı