• Silivri Soğuk Oda Servisi

    Silivri   soğuk oda servisi, Silivri  soğuk hava deposu  servisi, Silivri  soğutucu tamiri, Silivri  soğuk hava depoları servisi, Silivri soğuk oda buzlanma çözümleri, Silivri  soğuk oda servis hizmetleri, Silivri  soğutma tamiri, bakım ve onarım işleri için 7/24 teknik servis hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
     
    keskinso  kuruluşu olan soğuk oda servisi, Soğuk Hava Depo İmalatı, Soğuk Oda Servisi ve Soğuk oda panel,soğuk oda kapı, ve soğutma cihazları, üretimi yapmaktadır,
     
    Soğuk Oda Servisi , Soğuk odaların, teşhir buzdolaplarının, ticari dondurucuların ve diğer ilgili ünitelerin tasarımı, yapımı ve montajında 35 yıldan fazla bir deneyime sahip olan KESKİNSO  İhtiyaç duyduğunuz soğuk odayı almak için istediğiniz uzmanlığa sahiptir. Ve uzman ekibi ile 7/24 teknik destek hizmeti sağlamktadır. Gıda dağıtım şirketleri, restoranlar, pastaneler, kasaplar çiftlikler ve daha fazlası dahil olmak üzere KESKİNSO  en büyük üreticilerinden bazıları için tercih bir fimadır.. Soğuk depo sorunlarınızı nasıl çözebileceğimizi keşfetmek için bizi 0537 917 16 95 Nolu hattımızdan  arayabilirsiniz.
     
    İstanbul Anadolu ve Avrupa   yakasında 7/24 soğuk oda servisi vermekteyiz. Teknik destek için www.keskinso.com veya 0537 917 16 95  nolu numarayı arayarak bizlerde destek alabilirsiniz.
    soğuk oda paneli,
    soğuk oda kapıları,
    soğutma cihazları,
    soğuk oda aksesuar,
    soğuk oda hijyenik aksesuar,
    Soğuk oda led aydınlatma,
    soğuk oda pvc perde,
    soğuk oda rafları,
    soğuk oda test odaları,
    test kabinleri,

     

    konteyner soğuk odalar,

     

    Silivri Soğuk Oda Servisi,Soğuk Hava deposu Servisi

    Keskinso Soğutma Soğuk oda ve soğuk hava depolarınıza 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Tecrübeli servis elemanlarımız ile soğuk odalarınızın kesintisiz olarak
    hizmetı sağlamaktayız.

    Özel eğitimli, konusunda uzman mobil servis elemanlarımız ile soğuk oda servis ve bakım hizmetini en hızlı şekilde çözmekteyiz.
    Cihazınıza hizmet verilirken yedek parça değişimi gerekli olması durumunda orijinal yedek parça kullanılmasına mutlaka dikkat ediyoruz.
    Biz Keskinso soğutma sistemeri olarak hem yeni ürünlerimizde hemde servis hizmetlerimizde orijinal ve kaliteli yedek parça kullanmaktayız
    Soğuk hava depoları,
    Soğuk oda,
    Modüler soğuk oda,
    Kontainer soğuk oda,
    soğuk oda paneli,
    soğuk oda kapıları,
    Soğuk oda soğutma cihazları,
    KENDİ ÜRETİMİMİZDİR.


    Ve soğuk oda servisİ hizmetlerimiz

    Mesai saatleri içinde +90 216 311 46 57 mesai saatleri dışında +90 537 917 16 95 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı