• Soğuk oda PVC PERDE

     
    Şimdi bize ulaşın ve 2 saat içinde cevap verelim.
    Hızlı, ücretsiz teklifler.
    İşyerinde sosyal mesafe için Coronavirus Perdeler ve Perdeler. PVC şerit perdelerimiz ve PVC levha panellerimiz, alanları bölmek için basit ve uygun fiyatlı bir yoldur - böylece insanlar güvenli bir şekilde ayrı tutulur. Fiyat teklifi veya daha fazlasını öğrenmek için ŞİMDİ bize ulaşın >>>
     
    Kekinso PVC'den merhaba - PVC şerit perde PVC levha uzmanları. 40 yılı aşkın bir süredir Türkiye 'nin önde gelen PVC şerit perde PVC levha tedarikçisi olarak bize güveniliyoruz: birinci sınıf hizmeti ürün kalitesi ve değeriyle birleştiriyoruz. Eski PVC şerit perde, PVC rulo, PVC levha veya yedek PVC şerit satmıyoruz . İhtiyaçlarınızı VE bütçenizi karşılayan doğru olanları satın almanıza yardımcı oluyoruz. Bir aile şirketi olarak, yalnızca yüksek kaliteli PVC tedarikçilerinden malzeme tedarik etmekten gurur duyuyoruz . Ancak bu, yüksek fiyatlar anlamına gelmez. Tüm PVC kapı perdelerimiz ve PVC kapı perdesi parçalarımız rekabetçi fiyatlara sahiptir, böylece mümkün olan en iyi anlaşmayı elde edersiniz.
    PVC şerit perdelerinizi almanın kolay ve zaman kazandıran bir yolu için aşağıya kaydırın / göz atın.Veya yardımsever ekibimizden birini arayın ve sohbet edin.
     
     
     
    Binlerce ticaret ve perakende müşterisi bize güveniyor.
     
    Asmaya hazır kitler veya ısmarlama çözümler.
     
     
    Kolay ve güler yüzlü hizmet garantilidir.
     
     
    Sonraki iş günü teslimat ekstra maliyet yok.
    Öğelerin çoğunda sonraki iş günü teslimatı için öğlen öncesi sipariş verin.
     
     
     
    Soğuk hava deposu Ticari Şerit Perdeler
     
     
    Soğuk oda Haşere Kontrol Şeridi Perdeleri
     
     
     
    Tüm Yedek Şeritler 
     
    PVC Rulolar ve PVC Levha 
    Covid / Coronavirüs Ekranları • Çarpma Kapıları • Fırça Şeridi Kesme Paspasları • Ismarlama Şerit Perdeler • Kanvas Perdeler  ve Koruyucular
     
    40 yılı aşkın yüksek kaliteli hizmet.
    Yüksek kaliteli PVC şerit perdelerimiz, kesintisiz geçişin gerekli olduğu alanlarda enerji faturalarını kesmenin, malları ve ekipmanları olumsuz çevre koşullarından korumanın ve işyeri ve sağlık güvenliğini iyileştirmenin en kolay ve en ekonomik yolunu sunar.
     
    BUGÜN ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN
    PVC şerit perdeler - bazı sık sorulan sorular.
    PVC şerit perdenin faydaları nelerdir?
    PVC şerit perdeler, insanların ve malların serbest ve kolay hareketinin gerekli olduğu çoğu kapı açıklığında verimli termal, hava ve haşere kontrol bariyerleri oluşturmanın hızlı, basit ve uygun fiyatlı bir yoludur.
    PVC şerit perdenin asılması için en iyi yer neresidir?
    Perdeler, mümkün olduğunca binaların içine asılarak asılmalıdır, çünkü bu onları PVC'nin bozulmasını ve netlik varsa kaybını hızlandırabilecek en kötü çevresel unsurlardan korumaya yardımcı olur. Perde raylarının tam açıklık boyunca yapısal bir yüzeye (yani bir duvara, kirişe veya lentoya) oturtulması gerekir, çünkü bunlar kendinden destekli değildir. Böyle bir yüzey yoksa, önceden yerleştirilmelidir. Perde, yandan menteşeli bir kapının arkasına takılıyorsa, kapıyı kirletmemek veya zarar vermemek için perdeden uzakta açılmalıdır.
    Bir panjur kapısının arkasına bir PVC şerit perde nasıl takılır?
    Kepenk veya benzeri bir depo veya yükleme bölmesi kapısının arkasına monte ediyorsanız, kapı mekanizmasının arkasındaki / altındaki açıklığa çelik bir kiriş takmanız gerekebilir. Bunlar normalde kapı direklerine her iki tarafta sabitlenmiş konsol köşebentlerinde desteklenebilir. Özel durumunuzla ilgili tavsiyemizi isterseniz, tam açıklığı ve her iki taraftaki destek kirişlerini ve / veya tuğla direkleri açıkça gösteren kapınızın (içeriden görüldüğü gibi) fotoğraflarını bize e-posta ile gönderin, böylece hangi yüzeylerin olduğunu değerlendirebiliriz. kirişler / braketler için kullanılabilir.
    PVC şerit perde teklifini nasıl ölçersiniz?
    Açıklığın genişliğini ve açıklığın yüksekliğini (veya eğer bu farklıysa perde rayın takılacağı yüksekliği) bilmemiz gerekir. Aksi belirtilmedikçe, perde rayının dahili olarak takılacağını varsayacağız. doğrudan açıklığın üzerindeki dikey yüzeyde. Bu, hava akımlarının vb. Kenarlardan sürünmesini önlemeye yardımcı olmak için perdenin açıklıktan biraz daha geniş olmasını sağlar. Perdenin açıklık girintisine ve / veya kapı pervazının alt tarafına sığmasını istiyorsanız, lütfen bize bildirin, böylece uygun şekilde teklif verelim.
    Araçları PVC şerit perdelerden geçirebilir misiniz?
    Bu soru sorulduğunda her zaman 'kendi arabalarımızı onlardan geçmeyiz' diyoruz. Bunun nedeni, PVC şeritler veya araç üzerindeki herhangi bir yüzey kirinin, aracın yüzey boyası boyunca çekilerek potansiyel olarak çiziklere neden olabilmesidir.
    PVC şerit perdeler yoldan çekilebilir mi?
    Evet, perdenin tamamının veya bir kısmının geçici olarak net erişim veya havalandırmayı iyileştirmek için kenara kaymasına izin veren bir kayar ray kurulumumuz var. Ancak, lütfen unutmayın… perdeler akordeon, kumaş gibi katlanmaz veya köşelerden bükülmez. Sürgülü bir kapı gibi düz bir yan yönde hareket ederler. Sonuç olarak, geçiş yapmaları için açık doğrusal alan olmalıdır. (örneğin…. 2m genişliğindeki bir perdenin içinden geçmek için yanında 2m'lik bir boşluğa ihtiyacı olacaktır.) Yanal alan bir sorunsa, kısmi kaydırma seçenekleri veya çift kayan ray kullanan seçenekler mevcuttur.
    Kapımda kullanılacak en iyi PVC perde ray sistemi nedir?
    Bu, perdenin nerede asılı olduğuna ve ne kadar ağır hizmete ihtiyacınız olduğuna bağlı olacaktır. Kapılar için dört asma ray sistemi sunuyoruz: Döner menteşe rayları (forkliftler tarafından kullanılan ağır hizmet / endüstriyel alanlar için). Bolt-on ikiz palet (sık yoğun kullanıma sahip zorlu çalışma alanlarında orta hizmet kullanımı için). Kolay takılan kancalı raylar (tüm kişisel / transpalet ortamlarında hafif ila orta kullanım için). Ve çocuklar için güvenli hızlı montaj rayları (sağlık ve güvenliğin çok önemli olduğu hafif hizmet alanları için). Her sistem hakkında daha fazla ayrıntı için ayrı ürün broşürlerine bakın.
    Ne tür PVC şerit kullanmalıyım?
    Bu, perdenin nerede asılı olduğuna, büyüklüğüne ve içinden ne tür bir trafiğin geçmesi gerekebileceğine bağlı olacaktır. Normal ortam sıcaklığı alanları ve / veya 0 ° C'nin üzerindeki soğutucular için Standart PVC özelliklerini tavsiye ederiz. Dondurucu veya sıfırın altındaki ortamlar için Polargrade PVC özelliklerini tavsiye ederiz (bu, PVC'nin esnek kalmasına yardımcı olmak için daha fazla yumuşatıcı içerir). Ekstra yumuşatıcı PVC'yi aşırı esnek ve dokunulduğunda yapışkan hale getirebileceğinden, donma noktasının üzerindeki alanlarda Polargrade PVC'den kaçınılmalıdır. Bu, geçişi daha zor hale getirebilir. Ayrıca gıda hazırlama ve kaynak ortamları için uzman PVC'ye sahibiz. Yaklaşık 3 m'ye kadar olan yükseklikler için genellikle 200 mm veya 300 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. 3m-5m arasındaki yükseklikler için genellikle 300 mm veya 400 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. 5m'nin üzerindeki yükseklikler için genellikle 400 mm genişliğinde şeritleri tavsiye ederiz. Kullanılacak PVC'nin kalınlığı, hava koşullarına ve / veya trafiğe dayanmak için perdenin ne kadar sağlam olması gerektiğine bağlı olacaktır. Daha ince PVC daha hafif olacak ve geçişi daha kolay olacak, ancak kuvvetli rüzgar veya yağmura karşı daha az etkili olacaktır. Daha kalın PVC için bunun tersi geçerli olacaktır.
    PVC şeridiniz sağlık sorunlarıyla bağlantılı herhangi bir DOP tipi plastikleştirici içeriyor mu?
    Hayır. Tüm PVC ürünlerimiz DOP içermez.
    PVC şeridiniz, ömrünü / berraklığını uzatmak için anti-UV filtreler içeriyor mu?
    Evet
    Ne tür kaynak PVC tedarik edebilirsiniz?
    Stoklarımızda 'standart' sertifikasız anti-UV PVC bulunduruyoruz. Gerekirse, EN1598 / ISO25980 standartlarına göre sertifikalı PVC de tedarik edebiliriz. Aynı imalat ikisini de yapar. Bize, sertifikalı olmayan malzemenin, İngilizler daha fiyat duyarlı olduğu için İngiltere'ye gerçekten sağladıkları bir tür 'EN1598-lite' olduğunu söylüyorlar. İçinde daha az anti-UV formülü var. Bu standart özellik, UV ışınlarına dayanıklı olarak sınıflandırılır. (PVC'yi bozulmaya karşı korumak için yeterlidir ve koyulaşmış renk tonuyla birlikte temel göz koruması sağlar.) Sertifikalı EN1598 / ISO25980 malzemesi daha fazla anti-UV formül içerir. (Bu, UV filtreleme olarak sınıflandırılır. UV ışınlarının çoğunu koruyarak sertifikalı göz koruması sağlar.)
    Perdem için hangi şerit örtüşme seçeneğini kullanmalıyım?
    Bu genellikle perde yüksekliğine bağlıdır. Prensipte perde ne kadar uzunsa, önerdiğimiz örtüşme o kadar büyük olur. Bu, en etkili bariyeri sağlamak için şeritlerin tam uzunlukları boyunca üst üste binmiş kalmasına yardımcı olur. Farklı askı ray sistemleri, farklı şerit üst üste binme seçenekleri sunar. (Genellikle minimum, orta ve maksimum örtüşme kombinasyonu.) İkiz raylı ray sistemi hariç tümü için, tüm örtüşme seçenekleri rayın bileşen parçalarının boyutlarına dayalı sabit miktarlardır. İkiz yol ile istediğiniz miktarda şerit üst üste bindirebilirsiniz. Her sistem için olası örtüşmelerle ilgili daha fazla ayrıntı için ayrı ürün broşürlerine bakın.
    Bir PVC şerit perdeyi nasıl korur ve / veya temizlerim?
    Bir kez takıldıktan sonra, bir PVC şerit perde sürekli bakım gerektirmemelidir. PVC şeritler kirlenirse yumuşak nemli bir bezle nazikçe silinmelidir. Sert aşındırıcılar veya kimyasal temizleyiciler kullanmayın (PVC üreticileri tarafından hafif bulaşık deterjanı tavsiye edilmez) ve şeritleri aşırı ıslatmaktan kaçının, çünkü bunlar suyu emebilir ve bulanıklaşabilir.
    PVC şerit perde takıyor musunuz?
    Hayır, biz sadece üretici ve tedarikçiyiz. Tüm perdelerimizi, kendiliğinden oturmasını sağlamak için izlemesi kolay talimatlarla gönderiyoruz. Bu sizin için uygun değilse, bazen kurulumları güvenilir ticaret ortakları aracılığıyla ayarlayabiliriz. Ancak bunlar tamamen bu tür ortakların mevcudiyetine ve bulunduğunuz yere seyahat etmek için önceden hazırlanmış olup olmadıklarına bağlıdır. Daha fazla ayrıntı için bizimle iletişime geçin.
    PVC şerit perde ürünlerini ne kadar hızlı tedarik edebilirsiniz?
    50 m rulolar, önceden üretilmiş askı parçaları (örn. Geçmeli raylar ve plaka setleri) ve normal yaya ölçülü kapı kitleri gibi modifiye edilmemiş stok öğeleri için…. normalde aynı gün gönderebiliriz - eğer 13: 00'dan önce sipariş edilirse. Standart bir sonraki iş günü teslimat esasına göre gönderiyoruz. Daha büyük veya daha fazla ısmarlama ürün için, tüm siparişleri 2-3 iş günü içinde vermeyi ve göndermeyi hedefliyoruz. Yine, sonraki iş günü teslimat için nakliye.
    PVC şerit perde ne kadar dayanır?
    PVC şerit bir sarf malzemesidir. Nerede asılı kaldığı, nasıl kullanıldığı ve hangi şeylere maruz kaldığı, ne kadar süre temiz ve dayanıklı kalacağını etkileyecektir. Yıllardır aynı perdelere sahip olan bazı müşterilerimiz var. Bunları 6 ayda bir değiştirmesi gereken diğerleri. PVC üreticileri veri sayfaları şeklinde genel rehberlik sağlar ('laboratuvar kontrollü' koşullara dayalı olarak). Ancak zamana özgü garantiler sunmuyorlar. Biz de yapamayız. Bir binanın içine aşırı nemden uzak bir şekilde yerleştirmek, perdelerin ömrünü uzatmanın en iyi yoludur. Aynı şekilde, içinden geçen herhangi bir şeyin (örn. Forkliftler ve paletler) şeritleri çizebilecek veya yırtabilecek keskin kenarları olmadığından veya üzerlerinde PVC'ye bulaşabilecek herhangi bir zararlı kimyasal içermediğinden emin olun.
    PVC şeritlerim netliğini kaybetti, neden bu?
    Perdeler aşırı derecede ıslanırsa / suda oturursa / çok nemli bir ortamda asılı kalırsa, nemi emerek bulutlanmalarına neden olur. (PVC mikro gözeneklidir.) Bu şekilde, perdelerin içten takılmasını tavsiye ederiz. Aşırı derecede ıslanmadıysa, uygun olmayan bir temizlik ürünü ile temizlenmiş olabilirler. (Perdenin bakımı / temizliği ile ilgili SSS bölümüne bakın). Perdeden geçen malların hareketiyle yüzeyine dökülür veya bulaşarsa, bazı kimyasallar da PVC üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir. Son olarak, perdeniz uzun süre asılı kalmışsa ve güçlü güneş ışığına maruz kaldıysa, bu perdeyi vaktinden önce 'yaşlandırabilir'. (NOT: PVC'miz bu tür güneş ışığı bozulmasını yavaşlatmak için anti-UV filtreler ile üretilmiştir ancak durduramaz. Tüm PVC'ler netliğini kaybeder.
    PVC şerit perdeleri Türkiye  dışına  gönderiyormusunuz?
    Türkiye dışındaki ülkelere sipariş verebiliriz, ancak siparişi veren kişi veya şirketin kendi toplama ve teslimatını ayarlamasına ihtiyacımız var. Yurtdışı nakliye ayarlayamıyoruz. Not: Bu, web sitemiz üzerinden yapılamaz. Daha fazla ayrıntı ve bunu ayarlamak için doğrudan bizimle iletişime geçmeniz gerekir.
    Fikrimi değiştirirsem veya siparişimi yanlış alırsam, ürünlerimi para iadesi için iade edebilir miyim?
    Mevcut AB mevzuatına ve Tüketicinin Korunması (Mesafeli Satış) Yönetmelikleri 2000'e uyuyoruz. Tüm müşterilerin mallarını teslim aldıkları günden itibaren 7 günlük bir 'sakinleşme' süresi vardır, bu süre zarfında siparişinizi iptal edebilir ve bir orijinal teslimat ücretleri dahil tam geri ödeme. ÖNEMLİ: Bu, yalnızca değiştirilmemiş bir stok kalemi satın aldıysanız ve ürünler kullanılmamış veya herhangi bir şekilde hasar görmemişse geçerlidir. Bir ürünün belirttiğiniz boyutlarda ısmarlama yapıldığı durumlarda, geri ödemeyi reddetme hakkımız dahilindedir. Sipariş iptali / iadesi talebinizin yazılı onayı, bu 7 günlük 'bekleme' süresi içinde tarafımıza ulaşmalıdır. Talebinizi aldıktan sonra, malların nasıl iade edilmesi gerektiğini sizinle görüşeceğiz. Mallar iade edilene ve kontrol edilene kadar para iadesi yapılmayacaktır. İptalin nedeni basitçe 'fikrinin değişmesi' ise, iade teslimat masrafları müşteri tarafından karşılanmalıdır. Ancak, iptal nedeni bir ürün hatası ise, iade teslimat masrafları Redwood tarafından karşılanacaktır. Teslimat, iade veya geri ödeme politikalarımızı daha ayrıntılı olarak tartışmak isterseniz lütfen bizimle iletişime geçin. Keskinso soğutma soğuk oda servisi  keskinso soğutma soğuk hava depoları servisi veya keskinso soğutma soğuk hava deposu servisini  0537 917 16 95 nolu hattımızdan arayabilir fiyat alabilir sipariş verebilirsiniz.
    Modüler soğuk oda,
    soğuk oda sistemleri,
    keskinso soğutma,
     

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı