• Pvc Şerit Perde

    Kalın uzun şeritler halinde yarı saydam PVC şerit perdeler , sunduğu çeşitlilik ile giderek daha popüler hale geliyor. Kazaları önemli ölçüde azaltmanın yanı sıra güvenlik için görüş ve ışık sağlar. Çalışma alanlarında ses kirliliğini azaltır. Böcek ve toz girişini engelleyerek rahat bir çalışma ortamı yaratır. Tesislere giren küçük böcekler ve sinekler için bariyer görevi görmesinin yanı sıra doğru sıcaklığı korur. Mahremiyetin korunmasına yardımcı olur, ancak havalandırmaya izin verir.
     
    Keskinso marka  kullandığımız güvenilir PVC Şerit perdelerin imalatını yapan Alman Extruflex  firmasının patentli ürünüdür.
     PVC Şerit Perdeler, çevrede çalışan insanlara ve çevreye zarar veya toksisite yaratmadan yapıldıkları için güvenilirdir. 
     Ftalat, Şerit perdeler gibi yumuşak esnek vinil üretmek için temel bir bileşendir, ancak yıllar boyunca yapılan çeşitli çalışmalardan hem insanlara hem de çevreye zararlı olduğu tespit edilmiştir. PVC Şerit Perdelerimiz ftalat içermez, bu nedenle işçiler, tüketiciler, çalışanlar ve çevre için güvenli olmasını sağlar. Bu aynı zamanda çocuk oyuncaklarında, gıda ile temas eden eşyalarda ve tıbbi cihazlarda da kullanılmaktadır, bu nedenle, Keskinso marka ürünlerimiz dahada güvenilirdir.
     
     
     
    soğuk hava depoları servisi Ayrıca, temel bir gereklilik olan mahremiyet, doğal ses emiciler oldukları için PVC Şerit Perdeler monte edildikten sonra sağlanır. Yumuşak vinil perdeler, gizlilik ve iletişimde verimlilik sağlayan gürültünün azaltılmasına yardımcı olur. Ağır makineli fabrikalarda, süpermarketlerde, mağazalarda ve ofislerde ses izolatörü olarak kullanılır. Diğerlerinin aksine, yumuşak esnek vinil şeritler, ultraviyole radyasyon gibi zararlı ışınlara maruz kaldıklarında kolayca bozulmaz, bu nedenle onları uzun süre etkili kılar. Bu radyasyonları emen ve dağıtan ve uzun süreli dayanıklılık sağlayan UV stabilizatörleri ile kaplanmıştır. Dahası, bu perdeleri diğer plastik ürünlere kıyasla, Dünya'nın enerji kaynaklarını idareli kullanarak üretmek için çok az enerji gerekir ve çevreye karşı sorumludur.
     
    PVC şerit perdeleri nasıl kurarsınız?
    Saha incelemesiyle başlıyoruz ve kurulacak doğru perde türünü öneriyoruz
    Yerinde kontrol edilerek sonrası ölçümler alınır
    Teklifin sonradan onaylanması, kurulum gerçekleşir
    Her zaman perdeleriniz kullanıma hazırdır!
    Hangi tip PVC şerit kapı kullanılmalı?
    Bindirmeli Şeritler, ihtiyaca göre Paslanmaz Çelik, MS toz boyalı armatürler veya Alüminyum Ray üzerine asılır.
    Kapı açıklıklarına veya bölmelerine uyacak şekilde yapılmıştır
    Yayaların veya forkliftlerin hareketine izin ver
    Her iki yönden erişim
    Görünürlük ve bakımı kolay
    Enerji tasarrufu
    PVC'mizin Teknik Özellikleri
     Gıda sınıfı
    Anti - Statik
     Yangın Geciktirici, M4
     UV Stabilizatörler (güneşten ve Kaynak Arkından)
    Gürültüyü Azalt,> 35 DB
    Kullanım ömrü 3+ yıl
    PVC Şerit Perdeler nerede kullanılabilir?
     Laboratuvarlar
     İkram üniteleri
     Üretim alanı
     Depolar
     İlaç şirketleri
     Mutfak
    PVC Perde Şerit Çeşitleri
    Her biri kendine! PVC şerit kategorisi için de doğru.
     
    Her PVC perde, kullanımında ve amacını çözme özelliklerinde benzersizdir.
     
     
    Tip-1 Şeffaf PVC Şerit
     
    Farklı ihtiyaçlara uygun farklı PVC perde türleri vardır. Kategorideki birincisi ve en popüler olanı şeffaf perdelerdir.
     
    İki çeşit var
    TRP Tint Blue (Şeffaf)
    TRP Nötr Şeffaf (Şeffaf)
    Teknik özellikler
    Boyutlar 2/3/4/5 mm x 200/300/400
    Işık geçirgenliği % 85
    Çalışma Sıcaklığı (-15 ° C ile + 50 ° C)
     
     
     
     
    Tip-2 Sarı / Böcek Önleyici Sarı PVC Şerit
     
    Amber sarısı da böcek karşıtıdır. önce Duruyor ve  uzaklaştırıyor ! Rengi tanımlayamazlar ama perde kehribar sarısı renklendiğinde opak bir nesne olur. Bu ürünün güzelliği, ısıyı oda içinde tutması ve böylelikle böceklerin ısıyı hissetmemesini sağlayarak onları odadan uzak tutmasıdır.
    Bu daha çok yemek üniteleri, restoranlar, üretim birimleri, süpermarketler, mağazalar vb. Yerlerde kullanılabilir.
     
    Teknik özellikler
    Boyutlar 2/3/4/5 mm x 200/300/400
    Işık geçirgenliği <% 80
    Çalışma Sıcaklığı (-15 ° C ile + 50 ° C)
     
     
     
     
     
    Tip-3 Polar Sınıf / Soğuk Hava Deposu PVC Şerit
     
    Dondurucu sınıfı PVC perdeler, donma sıcaklıklarında bile çalışacak şekilde yapılmıştır. Bu perde, 30 ° C ila -25 ° C arasındaki sıcaklıkları kaldırabilir.
    Bu perde bu nedenle tüm soğuk hava depolarında veya sıfırın altındaki sıcaklıklarda kullanılabilir. Bunlar çoğunlukla gerekli alanlarda sıcaklığı korumak için kullanılır. Böcekler bu sıcaklıklarda yaşayamazlar ve dolayısıyla bu perde bir haşere kontrol yöntemi değildir.
    Çapraz kontaminasyonu önlemeye yardımcı olur: Toz, koku ve tehlikeli dumanlar içerir.
     
    Teknik özellikler
    Boyutlar 2/3 / mm x 200/300
    Işık geçirgenliği % 80
    Çalışma Sıcaklığı (-25 ° C ile + 30 ° C)
    Polar PVC Şerit Perde
    Nervürlü PVC Şerit Perde
     
     
     
     
     
    Tip-4 Nervürlü PVC Şerit
     
    Nervürlü PVC Şerit Perdeler, benzersiz bir yükseltilmiş nervür ile sağlanır. Enerji sızdırmazlık verimliliğini arttırır ve levha yüzünün çizilmesini önlemeye yardımcı olur, böylece uzun ömürlülüğü artırırken cam benzeri berraklığını korur.
     
     
     Enerji verimliliğini artırmak
     Değiştirme Maliyetini Azaltır
     Isı / soğuk tutmayı iyileştirir
    Teknik özellikler
    Boyutlar 6/7 mm x 200/300
    Işık geçirgenliği % 85 Şeffaf ve Amber 0 <% 80
    Çalışma Sıcaklığı (-15 ° C ile + 50 ° C)
     
     
     
     
     
    Tip -5 Kaynaklı PVC Şerit
     
    Kaynaklı Sınıf PVC şerit, içerideki insanları zararlı ve güçlü ultraviyole ışınlarından koruyan bir kalkan görevi görür. En iyi 14 ft + olan kapılar ve yoğun, çok kirli ve kalabalık yollardaki açıklıklar için kullanılır. IR ve UV ışınlarının filtrelenmesi
    Sıcaklığın korunmasına yardımcı olur ve maliyet tasarrufu sağlar.
     
    Teknik özellikler
    Boyutlar 2/3/4 mm x 200/300/400
    Çalışma Sıcaklığı (-15 ° C ile + 50 ° C)
    UV / IR Filtresi
    Işık geçirgenliği <% 13
    Yangın geciktirici M4
    Kaynaklı PVC şerit
     
     
     
     
     
     
    Tip-6 Opak PVC Şeritler
     
    Adından da anlaşılacağı gibi, bu perde süt beyazı, gri veya siyah renktedir ve tek amacı görünürlüğü ve kirlenmeyi engellemektir.
     
    Teknik özellikler
    Boyutlar 2/3 mm x 200/300
    Işık geçirgenliği % 0
    Çalışma Sıcaklığı (-15 ° C ile + 50 ° C)
    Neden kapı değil perde?
     Perde bir kapınınki gibi kalıcı bir armatür değildir
     Perde sıcaklık kontrolünde yardımcı olacaktır
     Kolay hareket imkanı sağlar
     
     
     
     
     
    Montaj Seçenekleri (Donanım)
     
    Perdeleri monte etmek için uygun altyapı gereklidir. Aynısını başarmak için -Alüminyum raylar / raylı armatürler, Toz kaplamalı Armatür ve SS Armatürlerimiz var. Donanım ve kurulum yeteneği, anahtar teslim projeleri kapsayan uçtan uca çözümler sunmamıza yardımcı olur.
     
    MS / GI PVC ile toz boyalı fikstür sabitleme
    Döner raylar MS / GI armatürlerinde olabilir ve Şerit Perdeleri sabitlemenin en iyi yollarından biri, Ray duvara sabitlenir ve ön panel, PVC şeritleri sabitlemek için kullanılır.
     
    MS toz boyalı PVC Perde armatürü
    PVC Şerit Perdeler için SS Fikstürü
    SS304 PVC ile sabitleme
    Döner raylar, SS paslanma önleyici armatürlerde olabilir ve Şerit Perdeleri sabitlemenin en iyi yollarından biri olabilir, Ray duvara sabitlenir ve ön panel, PVC şeritleri sabitlemek için kullanılır
     
    PVC ile alüminyum kanal sabitleme
    Sabit Hat kurulumu daha kolaydır ve bunun için daha ucuz alüminyum kanallar kullanılabilir.
     
     
     
     
     
     
    Soğuk oda PVC Şerit Perdelerin 12 Faydası
     
     
     
    soğuk oda PVC şerit perdeleri , Her tip kapıya uygulanabilen bakteri ısı ve uygunsuz ışık geçişlerini engelleyen ekononomik  bir seçimdir. Hareket kolaylığı, perdeleri tercih etmenizin olası nedenlerinden biridir. Dışarıdaki pek çok yeni sektör yeni bir perde seti arıyor ve bazı yerleşik endüstriler mevcut eski perdelerin yerini almak istiyor.
    Mevcut pazar yerinde geniş bir PVC şerit perde yelpazesi var ama hangisinin uygun olduğuna kendiniz karar vermesi gereken alıcı sizsiniz. Peki, satın almadan önce şerit perdelerin bazı özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız çünkü herhangi bir günlük sağlık, her zaman kazanabileceğiniz paradan daha önemlidir.
     
    Çoğu insanlara ve memelilere zararlı olan Ftalatlardan oluştuğu için, metrekare başına düşük bir fiyata kolayca elde edilebilen çok sayıda PVC şerit perde vardır.
     
    soğuk oda PVC şerit perdeler , sert bir sentetik plastik polimer olan Polivinil Klorürden yapılmıştır . Ftalatlar, daha esnek, şeffaf, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özelliklerini geliştirmek için vinil plastiğe eklenen plastikleştiriciler, katkı maddeleridir. Ftalatlar, insan sağlığına zarar verdiği bilinen bir kimyasallar ailesidir. Ftalatlara maruz kalma, hem erkek hem de dişilerin doğurganlığını etkileyen insan hormonu bozulmasına neden olur ve ayrıca insanlarda farklı kanser türlerine neden olan bir kanserojen görevi görür.
     
     
    Sağlığın iyiliğini göz önünde bulunduran Keskinso soğuma , endüstriler için Ftalat içermeyen PVC Şerit Perdeleri piyasaya sürdü. Bu, tüketiciler, çalışanlar, çalışanlar ve çevre için daha güvenli hale getiriyor. Ftalat içermeyen plastikleştiricilerin kullanımı, muazzam faydalara sahip şerit perdeler ile sonuçlanır.
     
    1. Esnek ve Şeffaf: Ftalat içermeyen PVC şerit perdeler, yayaların ve taşımak istedikleri paketlerin içeri ve dışarı akışına izin veren şeffaf ve şeffaftır. Ftalat içermeyen bu şerit perdeler, Ftalatlardan oluşanlara göre daha esnektir.
     
    2. Yan etkiler ücretsiz: Sanayide çalışan çalışanlar her gün bu şerit perdelere girip çıkıyor. PVC şerit perdelerde Ftalatların bulunmaması sağlıkları açısından önemlidir. Ftalatlılar kansere neden olurken, biz insanların buna maruz kaldığından zararsız ve etkisiz hale getirirdik.
     
    3. Ekonomik Fiyatlandırma: PVC şerit perdeler, kontaminasyonu ve sıcaklık kontrolünü önleme amacına hizmet eden çeşitli endüstriler için düşük maliyetli bir kalkandır.
     
    Ekonomik Perdeler
     
    4. Gürültü Azaltma: Bazı ağır hizmet endüstrileri, iş istasyonlarını içeren gürültüye sahip olma eğilimindedir. Şerit perdeler, yüksek desibel eğilimli bir yerden gürültüyü emerek izole eder. Bu, perdenin diğer tarafındaki çalışanların işlerine konsantre olmalarına yardımcı olur.
     
    5. Kirletici maddelerin hareketini kısıtlar: Havada birkaç çeşit kirletici vardır, hatta bazıları gözümüzle görülemez. Sağlık ve güvenlik kurallarının öncelikli olduğu endüstrilerde toz, duman ve duman kısıtlanmalıdır.
     
    6. Enerji Tasarrufu: PVC şerit perdeler, sıcaklık kontrolörleri olarak bilinir. İster ısı enerjisi ister soğuk hava olsun, enerjinin dışarı çıkmasını engeller. Bu, sıcaklık kontrollü bir ortamı sürdürmek söz konusu olduğunda endüstrilerin aradığı türden bir engeldir.
     
    Enerji Tasarrufu İçin Perdeler
     
    7. Haşere kontrolü sağlamak: Bu şerit perdeler , konu gıda endüstrisi olduğunda büyük bir haşere kontrolü işlevi görür. Kuşlar ve böcekler gibi bu zararlılar yiyecek aramak için etrafta uçar ve bu tür yerlere tecavüz etmeye çalışır. Şerit perdeler, yiyeceklere girmelerini ve kirletmelerini engeller.
     
    8. Standart Kalite: Bu PVC şeritler , Ftalat içermediğinden toksik değildir, dolayısıyla daha sonra zarar görmeden dokunulabilir. Yıllar boyunca tavandan sarkan bu şeritler bütün gün içeri ve dışarı itilir, o kadar güçlü ve dayanıklıdır ki çatlamaz. Sert koşullara maruz kaldıklarında, şeritler kaliteye bağlı kalarak şeritler içinde kabarcık oluşturmazlar.
     
    Kaliteli PVC Şerit Perdeler
     
    9. Mukavemet ve Dayanıklılık: Ftalat içermeyen PVC şeritler , açık havada kullanıldığında 3+ yıl ve iç mekanlarda çok daha uzun süre kullanıldıklarında onları güçlü ve dayanıklı tutan daha iyi fiziksel özelliklere sahiptir.
     
    10. Temizlik ve Bakım: PVC şerit perdelerde yer alan temizlik prosedürü oldukça basittir. Bir süngeri ılık suya batırın ve toz veya kiri temizlemek için şeritlerden geçirin. Bunu düzenli olarak yapmak, ideal bir bakım yöntemi olacaktır.
     
    Temizlemesi Kolay Şerit Perdeler
     
    11. İyi Yüzey Parlaklığı: PVC şerit perdeler sektörün ihtiyacına göre hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir. Bu Ftalat içermeyen şerit perdeler, dış mekanlarda zorlu koşullara maruz kaldığında zamanla renk değiştirmezken, Ftalat içeren perdeler çok kısa sürede griye döner.
     
    12. Su Yalıtım: Ne zaman Ftalat içermeyen perdeler kullanılan açık havada olan su geçirmez olma bu özellik kapalı alan veya bir depo girmesini yağmur suyunu korur. Ayrıca bu, arabaların şerit perdelerin içinde yıkandığı araba servisi endüstrisi tarafından tercih edilen daha iyi bir seçimdir.
     
    Su geçirmez Şerit Perdeler
     
    Bu 12 özellik, Ftalat içermeyen PVC şerit perdelerin , düşük fiyata satılan Ftalatlı perdelerden  daha iyi olduğunun kanıtıdır .
     
     
     
    soğuk oda servisi  ile 24 saat hizmet veren servis araçlarımız ve teknik ekibimiz her zaman yanınızda olacaktır.
    soğuk hava deposu servisi ile ilgili her konuda 0537 917 16 95 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
    Keskinso soğutma soğuk oda sistemleri ve soğuk hava depoları servisi .
     
     
    Pvc Perde,
    Pvc Şerit Perde,
    Pvc Hava Perdesi,
    Soğuk Hava Perdesi,
    Soğuk Oda Perdesi,
    Hava Perdesi,
    Kapı Önü Perdesi,
    Kaynak Perdesi,
     
    • Kolay ve hızlı kurulum sağlar.
    • Montaj kolaylığı sağlar. İsteğe bağlı olarak duvar ve tavan kısmına montaj yapılabilir.
    • Kurulum yüksekliğine bağlı olarak taşıyıcı aksam Plastik veya Galvaniz malzemeden yapılmaktadır.
     
    Malzeme Çeşitliliği
    Soğuk Odalar için Standart,
    Donmuş Odalar için Düşük Sıcaklık,
    Kolay alev alan ortamlar için Anti Statik PVC Perde
    Forklif ve taşıyıcı araçların çok geçiş yaptığı alanlar için Takviyeli PVC Şerit Perde
     
    PVC ISI TASARRUFLU PERDE
     
     
    PVC Şerit Perdeler; Kullanım alanları genellikle gıda tesisleri, soğuk hava depo kapıları, market kapıları , depolar ve anteredepo vb. gibi yerlerdir.
     
    PVC Şeritler ısı farkının olduğu yerlerle birlikte toz, sinek ,haşere gibi istenmeyen dış etkilere karşı önlem amacıyla kullanılmaktadır.
     
    PVC şerit; 20 cm eninden başlar 40 cm enine kadar vardır ,kalınlık olarak ta 2 mm den 4 mm ye kadar vardır.
     
    PVC Şerit Perde; Renkleri şeffaf, kırmızı, sarı siyah,buzlu,turuncu,yeşil vb. gibi renkleri vardır . PVC perdelerde miktarına göre özel olarak renk ve ebatta imalat yapabilmekteyiz.
     
    PVC Şerit Perdeler kapının yüksekliği ve genişliğine göre , eni ve boyu ayarlanmaktadır.
     
    PVC perde kullanılacak kapı büyüdükçe bini miktarını , şerit genişliğini ve milimini artırmakta fayda vardır.
     
    PVC FARE ÖNLEYİCİ PERDE
     
     
     
    PVC perdelerimiz Avrupa dan gelmekte olup sizlerin istediği boyutta ayarlanmaktadır.Hiçbir zararlı kimyasal içermeyip doğayı kirletmemektedir. AB yasalarına uygun olarak hazırlanmıştır.Perdelerimiz çok kullanışlı bir polimer olan pvc’nin sıkıştırılmasıyla elde edilmiş ve siz müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.Pvc perdelerimizin temizliği kolaylıkla yapılmaktadır.Herhangi bir temizlik malzemesi ile temizliği yapılabilmektedir.Ürünlerimizin sağladığı enerji tasarrufu ile iş yerlerinizde hem enerji kirliliğinin hem de yüksek elektrik faturalarının önüne geçmiş olacaksınız.
     
     
    PVC ENDÜSTRİYEL PERDE
     
    PVC perdelerimiz KESKİNSO pvc tarafından sizler için montaj edilmektedir.Perdelerimizde 5 santimetrelik binme payı olup kalınlığı kullanılan yere göre değişiklik göstermektedir.Perdelerimizin kullanılacağı yere göre eni ve boyu değişmektedir.PVC perdelerimizin kullanılış amacı geniş olup hiçbir zararlı kimyasal içermemektedir.Perdelerimiz endüstriyel amaçlı iş yerlerinde de gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir.Perdelerimiz askılı veya kancalı olup isteğinize göre hazırlanmaktadır.
     
     
     
     
    PVC ŞERİT PERDE SİSTEMLERİ
     
    Pvc perdelerimiz kamyonlara asılmak için uygun olup aracınız hiçbir zarar görmemektedir.Ürünlerimizde hiçbir zararlı kimyasal kullanılmamaktadır böylece ürünlerinizi güvenle satışa sunabilirsiniz.Ayrıca pvc perdelerimizde bulunan koku sayesinde herhangi bir fare veya haşere gelmemektedir.Yukarıda gördüğünüz numaradan bizi arayarak hemen ulaşabilir.Montaj dahil sizlere en uygun fiyatta hizmet vermekteyiz.PVC şerit perde temizliği kolayca gerçekleştirilebilir. Yüksek fiyatlı temizlik malzemelerine gerek kalmaksızın su ve sabun ile temizlenebilirler.
    PVC yapısı gereği kimyasal içerikli olup aşındırıcı ve yıpratıcı özelliğe sahip temizleyicilerin kullanımından kaçınılması gerekir. Kolay temizlenebilir ve sürekli bakım gerektirmezler. Hastalık üretecek şekilde mikroorganizmaların üremesini ve yayılmasını önler. Bu sebeple gıda ve sağlık sektörlerinde de kullanımları yaygındır. PVC’nin iyi bir yalıtkan olması özelliği ile tesisat işlerinde, kablolarda, döşemelerde, boru üretiminde yani yapı sektöründe de kullanımı yaygındır.
     
     
     
    PVC KAMYON PERDESİ
     
    KESKİNSO   PVC perde olarak kamyonlarınızın arkasına koyduğunuz yüklerin soğuk kalmasını sağlayan ürünlerimiz sayesinde artık -18 derecelere kadar ürününüzü burada muhafaza edebilirsiniz.Ürünlerimiz hiçbir zararlı kimyasal madde içermemektedir her şey sizin sağlığınız için tasarlanmıştır.Ürünlerimiz ayrıca kamyonunuza fare haşere ve kuşların da gelmesini engellemektedir.PVC polimerinin sıkılaştırılmasıyla üretilen ürünümüz çok amaçlı da kullanılabilmektedir.
     
    PVC PERDE ARA BÖLME
     
    Çeşitli kalınlık ve genişliklerde PVC Şeritler kullanarak yapılan, kapı ve tesis girişi gibi alanlarda izolasyon sağlayarak, işletme iç ortamını, dış ortamın kötü koşullarından koruyan özel bir perde ve bölme sistemidir. PVC Şerit Perdeler, uzun yıllardır tüm dünyada işletme kapılarında, iç ortamın bölünmesi amacı ile de yoğun olarak kullanılmaktadır.
     
     Pvc şerit perde, 
    endüstriyel perde, 
    plastik perde,
     plastik şerit perde, 
    pvc perde, 
    pvc şerit perde, 
    pvc şerit perde fiyat, 
    pvc şerit perde fiyatları,
     pvc şerit perde ücretleri,
     Keskinso pvc perde,  
    şeffaf hava perdesi, 
    şerit perde, 
    şerit perde ankara,
     şerit perde istanbul, 
    şerit perde izmir, 
    şerit perde modelleri, 
    şerit perde ücretleri, 
    şerit pvc perde, 
     
     
     

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı